Un xic d’història

La Pastisseria Natcha es va fundar al barri de Les Corts de Barcelona, l’any 1.958, com iniciativa d’una jove parella emprenedora, l’Isidre i la Rosa. Ell, pastisser de professió, format en diversos obradors de reconegut prestigi de Barcelona; ella, la seva esposa i també una part clau de l’equip.

 

El seu objectiu va ser molt clar des del primer moment: elaborar productes de qualitat, seguint la tradició artesana de la pastisseria i oferir un servei acurat al client.

Evolució de Natcha al llarg del temps: la primera pastisseria al carrer Galileu, 335 que posterioment es va traslladar a l’avinguda de Sarrià, 45 on es troba actualment.

Natcha al segle XXI

Escoltem els nostres clients per tal de millorar. Apostem per la millora continua i sempre busquem satisfer els nostres clients.

  • Som una empresa innovadora.
  • Aprofitem la nostra experiència de més de 50 anys.
  • Seleccionem acuradament les matèries primeres.
  • Cuidem la qualitat dels nostres productes i serveis.

Gràcies a la nostra fidel clientela, seguim treballant amb la mateixa il·lusió i dedicació que el primer dia i ens complau seguir estant al seu servei per molts anys més... per tot això l’equip de Natcha volem agraïr la seva confiança.